בניית בריכות שחייה ביתיות

גם אתם יכולים להגשים את החלום ולהפוך את הבית הפרטי שלכם לבית עם בריכה.
ניתן להתקין בריכות בבתי קרקע מכל הסוגים. חייגו עכשיו להתייעצות ותעשו את הצעד הראשון לקראת הגשמת החלום. 

באיזה גודל של בריכה כדאי לבחור?

על כל פרויקט בניית בריכות שחייה ביתיות להתבסס בראש ובראשונה על התנאים בשטח. הגודל של הבריכה נקבע בהתאם לשטח של הגינה ולסוג הקרקע. תקנות הבטיחות מחייבות אתכם בשמירה על קו המתאר הקיים. המידות של הבריכה נקבעות לאחר סיור של איש מקצוע בשטח הגינה. קחו בחשבון שהתקנת בריכה דורשת גם מערכת חשמל, משאבות ומיכון נוסף. 

מתי נדרש היתר בנייה?

בניית בריכות שחייה ביתיות עם חיבור קבע לקרקע דורשת קבלת היתר בנייה. הצוות שמתכנן בעבורכם את הבריכה מטפל לרוב גם בהגשת הבקשה עם כל האישורים הדרושים. בדיקה של מהנדס הכרחית לקבלת היתר. הצבת בריכות על פני הקרקע אינה דורשת היתרי בנייה היות ואין להן חיבור קבע לאדמה. 
 

איזה אבזור בטיחות כדאי להתקין?

כל שימוש של ילדים בבריכה ילווה בהשגחה צמודה ורציפה. קיימים היום אמצעים טכנולוגיים שנועדו להתריע על סכנת טביעה. לפי בחירה שלכם אפשר יהיה להתקין כיסוי בריכה חשמלי שסוגר את הבריכה באופן הרמטי. הצבת גדר בטיחות סביב הבריכה מגבילה את הגישה אליה. כדאי להוסיף גם משטח נוגד החלקה, מעקה בטיחות בתוך הבריכה ומדרגות. 

כמה עולה להפעיל בריכה ביתית?

נשמור את המים בבריכה נקיים בעזרת משאבות ומסננים. צריכת חשמל ממוצעת של משאבת בריכה ביתית באה לידי ביטוי ב-120 שקלים. שימוש במשאבות חדישות וחסכוניות יוזיל את העלויות. בעבור כימיקלים (כלור וחומצות מלח) תתבקשו לשלם עוד כ-120 שקלים בכל חודש. אפשר להוזיל את עלות הכימיקלים ברכישת מכשיר מלח שמבטל את הצורך בכלור. העלויות מושפעות מהיקף השימוש בבריכה וגודלה. 


logo בניית אתרים